Scroll naar boven

Beheer op afstand

Wat we voor je doen

Wel zo makkelijk: als er iets misgaat hoef je maar te bellen en we kijken op afstand mee. Maar het allergrootste voordeel van beheer op afstand is dat we daardoor in staat zijn om te vóórkomen dat het misgaat. Met gespecialiseerde tools monitoren we je systemen en verbindingen. We voeren updates, controles en overzichten uit.

Zijn er virussen binnengekomen? Was er een incident? Lijkt het erop dat er een apparaat slecht werkt? We zien het allemaal en kunnen het vaak op afstand oplossen. Dat doen we volcontinu via abonnementen. Bijvoorbeeld voor servers die altijd moeten blijven draaien. Zo kunnen we op tijd actie ondernemen als er iets kapot gaat. En dat kan je veel geld besparen.

We make your netWORK.

Project LX-Control

2d-ict verzorgt voor de klant onderhoud op afstand voor het optimaal houden van de ICT-omgeving. We voorzien steeds de server van de nieuwste (security) patches en laatste software updates. Verder controleren we frequent de harddisk, logboeken en beveiliging. Door dit regelmatige onderhoud minimaliseren we de downtime en waarborgen we de back-up voor eventueel herstel.

onze-diensten

Wij zorgen ervoor dat jij jouw ding kan doen!

Stel je vraag over ICT en wij regelen het. Je hebt één contactpersoon voor je verbindingen, telefonie, computers en veiligheid: alles is op elkaar afgestemd.

We maken gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.