Beheer op afstand

Wel zo makkelijk: als er iets misgaat hoef je maar te bellen en we kijken op afstand mee. Maar het allergrootste voordeel van beheer op afstand is dat we daardoor in staat zijn om te vóórkomen dat het misgaat. Met gespecialiseerde tools monitoren we je systemen en verbindingen. We voeren updates, controles en overzichten uit.

Zijn er virussen binnengekomen? Was er een incident? Lijkt het erop dat er een apparaat slecht werkt? We zien het allemaal en kunnen het vaak op afstand oplossen. Dat doen we volcontinu via abonnementen. Bijvoorbeeld voor servers die altijd moeten blijven draaien. Zo kunnen we op tijd actie ondernemen als er iets kapot gaat. En dat kan je veel geld besparen.

Project Avilek

2d-ict verzorgt voor de klant onderhoud op afstand voor het optimaal houden van de ICT-omgeving. We voorzien steeds de server van de nieuwste (security) patches en laatste software updates. Verder controleren we frequent de harddisk, logboeken en beveiliging. Door dit regelmatige onderhoud minimaliseren we de downtime en waarborgen we de backup voor eventueel herstel.

Klant aan het woord

“In 2016 stapten wij om 2 redenen over naar 2d-ict: een prettige, lage drempel en de service. Waar wij een vraag hebben, hebben zij een antwoord. 2d-ict springt er voor mij uit vanwege de toegankelijkheid, de korte lijnen en de duidelijke communicatie. Geen ticketsysteem, maar gewoon persoonlijk contact.”

Richard van der Zijden – ZFG Finance

Direct contact met een medewerker

Benieuwd hoe het is om zorgeloos en veilig te bellen en te computeren?
We leggen het graag uit.

+31 165 527756

of mail naar info@2d-ict.nl