Scroll naar boven

Cloud

Wat we voor je doen

Het toverwoord van de laatste jaren: de cloud. Een fijne oplossing: al je gegevens onaantastbaar in die wolk. En bovendien: je medewerkers altijd en overal bereikbaar. Maar is dat altijd wel het beste? En hoe onaantastbaar is het eigenlijk? Want de ‘cloud’ is natuurlijk gewoon het datacenter van de aanbieder die je kiest. Wat moet je zelf nog beveiligen? Hoeveel data en medewerkers heb je en is de cloud dan voldoende? Welke systemen werken praktisch en kun je misschien iets koppelen aan de hardware die je nog hebt staan?

Wij hebben jaren ervaring met werken in de cloud. Bijvoorbeeld Office365. We kijken mee in je bedrijf en adviseren je over de mogelijkheden. Vervolgens kunnen we alles of delen ‘overhevelen’ en koppelen, en je medewerkers helpen bij de nieuwe werkwijze. Natuurlijk houden we daarna een oogje in het zeil met ons beheer op afstand.

Project Stichting Openbaar Basisonderwijs West-Brabant

Voor de scholen ontwikkelden we een SharePoint-basistemplate met daarin sites met bibliotheken en kenmerken. Per school richtten we de inrichting aan de specifieke schoolsituatie aan. Niet actuele data migreerden we naar een aparte archiefbibliotheek zodat er niets aan data verloren ging. Voor de medewerkers was het werken met kenmerken even flink wennen. Maar de nieuwe functionaliteiten in Office 365 compenseren dat inmiddels!

onze-diensten

Wij zorgen ervoor dat jij jouw ding kan doen!

Stel je vraag over ICT en wij regelen het. Je hebt één contactpersoon voor je verbindingen, telefonie, computers en veiligheid: alles is op elkaar afgestemd.

We maken gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.