Cloud

Het toverwoord van de laatste jaren: de cloud. Een fijne oplossing: al je gegevens onaantastbaar in die wolk. En bovendien: je medewerkers altijd en overal bereikbaar. Maar is dat altijd wel het beste? En hoe onaantastbaar is het eigenlijk? Want de ‘cloud’ is natuurlijk gewoon het datacenter van de aanbieder die je kiest. Wat moet je zelf nog beveiligen? Hoeveel data en medewerkers heb je en is de cloud dan voldoende? Welke systemen werken praktisch en kun je misschien iets koppelen aan de hardware die je nog hebt staan?

Wij hebben jaren ervaring met werken in de cloud. Bijvoorbeeld Office365. We kijken mee in je bedrijf en adviseren je over de mogelijkheden. Vervolgens kunnen we alles of delen ‘overhevelen’ en koppelen, en je medewerkers helpen bij de nieuwe werkwijze. Natuurlijk houden we daarna een oogje in het zeil met ons beheer op afstand.

Project Stichting Openbaar Basisonderwijs West-Brabant

Voor de scholen ontwikkelden we een SharePoint-basistemplate met daarin sites met bibliotheken en kenmerken. Per school richtten we de inrichting aan de specifieke schoolsituatie aan. Niet actuele data migreerden we naar een aparte archiefbibliotheek zodat er niets aan data verloren ging. Voor de medewerkers was het werken met kenmerken even flink wennen. Maar de nieuwe functionaliteiten in Office 365 compenseren dat inmiddels!

Klant aan het woord

“In 2016 stapten wij om 2 redenen over naar 2d-ict: een prettige, lage drempel en de service. Waar wij een vraag hebben, hebben zij een antwoord. 2d-ict springt er voor mij uit vanwege de toegankelijkheid, de korte lijnen en de duidelijke communicatie. Geen ticketsysteem, maar gewoon persoonlijk contact.”

Richard van der Zijden – ZFG Finance

Direct contact met een medewerker

Benieuwd hoe het is om zorgeloos en veilig te bellen en te computeren?
We leggen het graag uit.

+31 165 527756

of mail naar info@2d-ict.nl