Wat we voor je doen

Je laptop, je telefoon, je internet, de firewall, de backup: ze moeten het gewoon doen. Toch lopen die zaken niet altijd even soepel. Alle schakels goed en veilig op elkaar afstemmen vergt kennis, kunde en ervaring. Dat is precies wat je vindt bij 2d-ict.

Wat dat oplevert? ‘Gewoon’ goede verbindingen. Met je collega’s, je klanten, je cliënten, je leveranciers, je netwerken. Zodat je zonder problemen kunt communiceren en werken. Gaat er toch iets mis? Dan lossen we het snel voor je op.

We make your netWORK. 

Verbindingen op maat

Elk bedrijf is anders, elke persoon ook. Wat voor de een geweldig werkt, is voor de ander overkill. Daarom gaan we niet zomaar aan de slag. We zijn betrokken, vragen door en zorgen dat we precies weten waar behoefte aan is. Door alle informatie goed te positioneren leveren we het advies en maatwerk dat nodig is voor optimale verbindingen.

Ook goed om te weten: alles wat bij jouw bedrijf staat hebben wij zelf in eigen huis getest. Wij werken niet met en verkopen geen spullen waar we zelf geen vertrouwen in hebben.

Klant aan het woord

“In 2016 stapten wij om 2 redenen over naar 2d-ict: een prettige, lage drempel en de service. Waar wij een vraag hebben, hebben zij een antwoord. 2d-ict springt er voor mij uit vanwege de toegankelijkheid, de korte lijnen en de duidelijke communicatie. Geen ticketsysteem, maar gewoon persoonlijk contact.”

Richard van der Zijden – ZFG Finance

Direct contact met een medewerker

Benieuwd hoe het is om zorgeloos en veilig te bellen en te computeren?
We leggen het graag uit.

+31 165 527756

of mail naar info@2d-ict.nl