Beheer op locatie

Gewoon ouderwets even langs bij de klant. Het klinkt misschien gek, maar dat is best vaak de meest kostenefficiënte oplossing. Want op locatie zien we het hele systeem en hebben we overzicht. Beheer op afstand is nodig om alert te kunnen reageren, beheer op locatie is onmisbaar om te zorgen voor een steeds soepel werkend systeem. Bovendien: we werken regionaal in West-Brabant en zijn dus snel ter plaatse. Dus heb je een probleem? Geen probleem, we komen snel langs.

Project ZHL the co-packing company

2d-ict installeerde het totale pakket van hardware, software, internetverbindingen, e-mail (Office365), vaste en mobiele telefonie. Daarvoor haalden we niet alleen onze informatie uit het monitoren op afstand. We waren vooral ook op locatie om de wensen en behoeften van de uiteindelijke gebruikers in kaart te brengen. Zo realiseerden we een hoogwaardige ICT-omgeving op maat met een hoge up-time. Met daarnaast een beveiligde VPN-verbinding, waardoor het complete netwerk nu echt werkt als één.

Klant aan het woord

“In 2016 stapten wij om 2 redenen over naar 2d-ict: een prettige, lage drempel en de service. Waar wij een vraag hebben, hebben zij een antwoord. 2d-ict springt er voor mij uit vanwege de toegankelijkheid, de korte lijnen en de duidelijke communicatie. Geen ticketsysteem, maar gewoon persoonlijk contact.”

Richard van der Zijden – ZFG Finance

Direct contact met een medewerker

Benieuwd hoe het is om zorgeloos en veilig te bellen en te computeren?
We leggen het graag uit.

+31 165 527756

of mail naar info@2d-ict.nl