Scroll naar boven

Beheer op locatie

Wat we voor je doen

Gewoon ouderwets even langs bij de klant. Het klinkt misschien gek, maar dat is best vaak de meest kostenefficiënte oplossing. Want op locatie zien we het hele systeem en hebben we overzicht.

Beheer op afstand is nodig om alert te kunnen reageren, beheer op locatie is onmisbaar om te zorgen voor een steeds soepel werkend systeem. Bovendien: we werken regionaal in West-Brabant en zijn dus snel ter plaatse. Dus heb je een probleem? Geen probleem, we komen snel langs.

We make your netWORK.

Project ZHL the co-packing company

2d-ict installeerde het totale pakket van hardware, software, internetverbindingen, e-mail (Office365), vaste en mobiele telefonie. Daarvoor haalden we niet alleen onze informatie uit het monitoren op afstand.

We waren vooral ook op locatie om de wensen en behoeften van de uiteindelijke gebruikers in kaart te brengen. Zo realiseerden we een hoogwaardige ICT-omgeving op maat met een hoge up-time. Met daarnaast een beveiligde VPN-verbinding, waardoor het complete netwerk nu echt werkt als één.

onze-diensten

Wij zorgen ervoor dat jij jouw ding kan doen!

Stel je vraag over ICT en wij regelen het. Je hebt één contactpersoon voor je verbindingen, telefonie, computers en veiligheid: alles is op elkaar afgestemd.

We maken gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.