Scroll naar boven
Wifi
februari 1, 2019

Snel én stabiel

  Snel én stabiel

  Met dagelijks zo’n 270 leerlingen en 21 medewerkers aan het digitale onderwijs, is snel en stabiel internet meer noodzaak dan luxe. Niet gek dus, dat De Regenboog ons vroeg om daaraan te werken.

  We installeerden een compleet nieuw en snel netwerk op het hoofdgebouw en de dependance. Natuurlijk hielden we rekening met de wensen van de school: een stabiele verbinding en de mogelijkheid om het netwerk centraal te beheren. We bevestigden in totaal zeven access points en werkten uiteraard alle kabels netjes weg. De geïnstalleerde access points bieden ruim voldoende capaciteit om alle draadloze apparaten in de school te ondersteunen. Ook biedt het nieuwe netwerk voldoende ruimte om nog te kunnen groeien. Nodig, want het aantal mobiele apparaten neemt de komende jaren alleen maar toe. Met dit nieuwe netwerk is OBS De Regenboog klaar voor de toekomst!

  Laten we samenwerken

  Benieuwd hoe we je kunnen helpen?

  Stel je vraag over ICT en wij regelen het. Je hebt één contactpersoon voor je verbindingen, telefonie, computers en veiligheid: alles is op elkaar afgestemd.

  We maken gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.